Drizoro cég termékei és technológiája

Drizoro cég termékeit és technológiáját a megbízhatóság és a speciális szakértelem és jellemzi. A teljes Drizoro termékcsalád több mint 200 féle anyagból áll. A szigetelésben kialakított technológiai rendszerüket világszerte, több évtizede használják. Méltán híres a cég vízszigetelésben megalkotott rendszeréről.
A teljesség igénye nélkül, néhány termékünk rövid leírása, ismertetése:

A Maxmorter egykomponensű gyorskötő rögzítő- és javítóhabarcs, modifikált gyorskötő cementkoncentrátum, sokrétű használatra. Alkatrészek gyors rögzítésére a fő elemekhez. A hézagoknak a tömítésére, javítására és gyors díszítőmunkákra. Porózus vakolatok átvonására. Víztározók javítására.
A MAXSEAL FLEX alapját cement és speciális gyantakeverék adja. Alkalmazásával rugalmas, vízálló fedőréteg képezhető bármely beton, kő, vakolt vagy vakolatlan felületen. Aknákban, víztárolókban, uszodákban csakúgy használható, mint új vagy régi épületek külső és belső szigetelésére.
A MAXPLUG gyorsan kötő szigetelőhabarcs, segítségével szinte azonnal lezárhatók és szigetelhetők a rések, repedések ahonnan víz csepeg vagy szivárog, betonból vagy falazatokból. Betonban és szilárd falazatokban keletkezett rések azonnali felületi kezelésére, akár a nyomás alatt lévő vízvezetékek gyors javítására, csőrepedések elhárítása használjuk.
A MAXSEAL termékcsalád a maxbeton a szigetelés alapját képezik a Drizoro cég termékei Önnek is segítenek a szigetelésben!